Selvfølelse og lykke…ja, hvem ønsker seg ikke en god selvfølelse og et lykkelig liv? Da jeg vokste opp var det ingen som fortalte meg hva som skulle til for å styrke selvfølelsen eller få et lykkelig liv, så allerede som 13-åring begynte jeg å søke. Drøyt 30 år senere har jeg funnet mange gode svar som har hjulpet meg­ på min vei!

I denne videoen deler jeg hva positiv psykologi sier om lykke kombinert med min egen forståelse av hva som kan legge forholdene til rette for et lykkelig liv. Joda, penger, status og karriere har noe med saken å gjøre, men det finnes viktigere ting i livet som gir oss tilfredsstillelse (til-freds-stillelse) på et dypere plan – som gir oss et liv vi både kan leve godt med og dø i fred med.

Vigdis Garbarek holdt et vakkert og inderlig foredrag for oss 16. mars. Opptaket ligger inne på siden vår på Facebook for alle dere som ikke fikk det med dere. Ja, for det var overveldende interesse og mange som ikke fikk plass. Derfor stiller Vigdis opp igjen 26. mai!!! Du kan melde deg på her: deltager.no. Les mer på Facebook her: Vigdis Garbarek – Å finne sin vei

Neste ut med foredrag er Helge Hognestad tirsdag 11. juni. Mer om dette i neste nyhetsbrev!

14.-21. april starter retreaten Finding Self-love på Bali. Kommer du deg ikke med til Bali denne gang, men hadde veldig lyst?
27.-30. juni har du sjansen i Stavanger! Da blir det en mini-versjon av Bali-retreaten på Sola Helsefarm. Og, ja, sammen med meg kommer Michael Hallock og holder watsu som en del av kurset! Han holder også eget watsu-kurs i etterkant av Finding Self-love i Stavanger 1.-2. juli.

20. juni har du sjansen i Bergen! Da holder jeg endagskurset Hvordan styrke selvfølelsen på Ametysten.

Ny oppstart for utdanningen coaching og livsmestring er i september 2019.

Oppstart i Bergen: 14.-15. september
Oppstart i Stavanger: 7.-8. september
Oppstart i Kristiansand: 21.-22. september
Oppstart i Oslo: 21.-22. september

Tromsø, Trondheim og Fredrikstad er ikke avklart ennå.

Hjertelig hilsen
Bjørn Årstad Seyffarth

 

 

 

 

Facebook Comments
Please follow and like us: