Hei alle sammen!

Studentene våre skal nå i gang med MODUL 6 som handler om kommunikasjon og konflikthåndtering. Kommunikasjon er, vil jeg påstå, den viktigste måten vi handler på i verden, og dermed helt avgjørende for hvordan vi klarer oss i livet. En liten forbedring i vår kommunikasjonsstil kan gjøre en STOR forskjell i hvordan folk opplever oss og resultatene vi får. De fleste av oss skulle ønske vi kunne unngå konflikter, men det inngår i alles liv, så vi kan like godt ta tyren ved hornene. Hvordan kan vi håndtere konflikter så vi både tar vare på våre egne interesser og samtidig klarer å finne en harmonisk løsning?

Tidligere i vinter hadde jeg flere gode samtaler med Kåre Landfald, grunnleggeren av Zen-Coaching. I denne videoen snakker vi om forskjellen på krav og forespørsler – et avgjørende grep i god kommunikasjon som kan hjelpe deg både privat og på jobb!

 

Som vi lovet i forrige nyhetsbrev kan vi nå avsløre at du kan møte Vigdis Garbarek på Sagene Samfunnshus i Oslo lørdag 16. mars klokken 15:00, og det er gratis! Les mer på Facebook her: Vigdis Garbarek – Å finne sin vei

30.-31. mars starter vårt kurs Å FINNE SIN VEI i Oslo. Kurset er også åpent for folk fra resten av landet da det bare er selve oppstartshelgen som foregår i Oslo. Resten av kurset foregår som nettkurs og med coaching og delingssirkler over nett. Nettkurset inneholder bl.a. flere videoer med Vigdis Garbarek. Les mer på Facebook her: Å finne sin vei – 6 ukers kurs med CBH. Ønsker du å vite mer om kurset eller vil du melde deg på – ta kontakt med Randi Heidetlf. 98451087 eller e-post oslo@coachingbyheart.no.

Det blir retreat på Bali 14.-21. april med Finding Self-love. En flott gjeng har allerede meldt seg på, men vi har noen plasser igjen. Du kan lese mer om retreaten her: Finding Self-love på Bali.

Ny oppstart for coach-utannelsen er i begynnelsen av september 2019.

Hjertelig hilsen
Bjørn Årstad Seyffarth

 

Facebook Comments
Please follow and like us: