Hjerte-coaching – hva er spesielt med det?

Det finnes mange typer coaching og de kan alle være nyttige på veien mot et bedre liv. Hva er så spesielt med hjerte-coaching? Hva gjør denne formen for coaching annerledes enn andre former for coaching? Og, hva er dette hjertet? Vi vet jo at hjertet pumper blod rundt i kroppen og at det er et symbol for kjærlighet….men hva har det med coaching å gjøre?

Lørdag 19. oktober klokken 11 inviterer Henrik Mathisen og Bjørn Årstad Seyffarth til et webinar om hva hjerte-coaching er og hvilke tradisjoner de bygger på. De to vil dele sine innsikter og åpne opp for spørsmål fra deltagerne.

Henrik Mathisen er forfatter, oversetter, fem-element akupunktør og coach. Bjørn Årstad Seyffarth er grunnleggeren av Coaching by Heart, forfatter, musiker og coach.

Webinaret vil bli sendt som Facebook live på Coaching by Heart , men det kommer også til å bli mulig å logge seg rett inn på webinaret for å stille spørsmål og kommentere «live.» Du kan melde deg på HER 

 

13. november holder Helge Hognestad nok en gang foredrag på Sagene Samfunnshus – denne gang med tittelen Gi sjelen næring!
Les mer om arrangementet på Facebook: HER
Du kan melde deg på HER

Er du nysgjerrig på våre kurs og vår utdanning, ta gjerne kontakt med en av vår studieveiledere HER.

Hjertelig hilsen
Bjørn Årstad Seyffarth
Coaching by Heart

Facebook Comments
Please follow and like us: