Hei alle sammen!

Da var vi allerede godt i gang med et nytt år – et år med nye muligheter, nye utfordringer og mange valg.

Med hvert valg vi tar – stort eller lite – skaper vi vår fremtid og hvem vi blir resten av livet. Våger vi å ta store valg kan det skje noe stort og nytt!

Fortsetter vi i samme spor som før får vi gjerne mer av det samme på godt og vondt. Kanskje du allerede har funnet et godt spor? Gratulerer! Fortsett med det!

Vil du noe mer og noe annet? Vil du bli bedre kjent med deg selv? Ønsker du å virkeliggjøre noe du lenge har drømt om? Kunne du trenge litt drahjelp og et godt fellesskap?

Fremover kommer vi til å tilby enkeltkurs innenfor spesifikke temaer. Vi begynner med Å FINNE SIN VEI – sannhet, valg og retning, et kurs over 6 uker. Under kan du se en video med Vigdis Garbarek hvor hun snakker om å våge å gå sin egen vei:

Du får se mer til Vigdis i dette kurset. Og, det ser ut til at Vigdis vil holde en egen temakveld på Sagene Samfunnshus i Oslo i midten av mars! Du får høre mer i neste nyhetsbrev…

Oslo Yogafestival går av stabelen 25.-27. januar. Der kommer Kari og Inger fra Coaching by Heart til å snakke om dette samme vågestykket – å vinne seg selv gjennom å ta valg fra hjertet. Kari og Inger er å finne på Sagene Samfunnshus, rom Krishna, fredag 25. januar kl. 15:00-15:45: FrihetVåg å følge hjertet!

For dere som virkelig tør å gjøre noe litt utenom det vanlige vil jeg nok en gang minne om min retreat på Bali i påsken – Finding Self-love:

Å FINNE SIN EGEN VEI har oppstart i Oslo 30. og 31. mars. Ønsker du å vite mer om kurset ta kontakt med Randi Heidetlf. 98451087 eller e-post oslo@coachingbyheart.no. Ny oppstart for coach-utannelsen er i begynnelsen av september 2019.

Hjertelig hilsen
Bjørn Årstad Seyffarth

 

Facebook Comments
Please follow and like us: