Hvor stramt er strengen stemt?
Hva er hovedgrunnen til at mange av oss blir ulykkelige? Ja, hva er kanskje selve årsaken til at vi blir ulykkelig overhodet?

Det handler om våre forventninger om hvordan ting burde være som ikke stemmer overens med hvordan det faktisk er. Brustne drømmer, tap og sorg og forventninger til oss selv og livet. For vi investerer vår identitet i historiene vi spinner om livet og når livet gir oss en virkelighet som ikke stemmer med historiene blir vi ulykkelige. Så enkelt og så krevende.

Men håpet og drømmene driver oss også fremover og kan bli en ny virkelighet… jeg skriver mer om dette temaet i en ny blogg på hjemmesiden vår. Les mer her:

https://coachingbyheart.no/hvor-stramt-er-strengen-stemt/

Høsten nærmer seg og med den nye muligheter. I år tilbyr vi et introduksjonskurs i coaching over kun to dager til kun 900 kr. Det gir deg en smakebit på hva dette dreier seg om samt praktiske redskaper og ferdigheter du kan begynne å bruke med en gang i ditt eget liv.

DATOER OG PÅMELDING

Vi minner nok en gang om at Vigdis Garbarek holder foredrag 15. september i Oslo. Les mer om arrangementet på Facebook: HER

  • Er du nysgjerrig på våre kurs og vår utdanning, ta gjerne kontakt med en av vår studieveiledere HER.

    Hjertelig hilsen
    Bjørn Årstad Seyffarth
    Coaching by Heart

Facebook Comments
Please follow and like us: