Hei alle sammen!

Ja, da var det romjul og snart nytt år!
Det kan være en god tid å tenke igjennom livet, se fremover og skape noe nytt!

Kanskje 2019 er året du virkelig skal ta deg selv og dine drømmer på alvor? Ja, for når skulle du ellers gjøre det? Om ett år eller fem?

Dette er et eksempel på et intensiverende perspektiv – et perspektiv som gir litt ekstra trøkk. Dette kan du lære mer om i vår coach-utdannelse. Jeg kunne også ha valgt et trøstende eller beroligende perspektiv, men da hadde det vært mindre sjanse for at dette nyhetsbrevet hadde fått deg til å gjøre noe nytt! Og, skal du oppleve noe nytt og bedre må du gjøre noe du ikke har gjort før!

I bunn og grunn handler dette om deg selv; hvem du er, hva du vil, hva du tillater deg, hvordan du vil bidra – ja, hvem du er i verden. Er du klar, tydelig og trygg får du andre resultater enn hvis du er unnvikende, utydelig og usikker.

Påsken 2019 (14.-21. april) leder jeg Finding Self-love på Bali for tredje året på rad. Det blir varme, glede og ro i vakre og trygge omgivelser. Det blir også dypdykk inn i hvem du er og hvem du ønsker å være – der bare du har fasiten. Det kan være en krevende indre reise, men nydelig mat, massasje, musikk og et godt fellesskap gjør det mye enklere. Du kan lese mer her:

Lever du ærlig og oppriktig det som er sant for deg eller prøver du mest å tilpasse deg hva du tror andre forventer seg av deg? Begge deler fungerer på sin måte, men resultatene blir også her ganske forskjellige. Våger du å leve ditt eget liv fullt ut eller trives du best i skyggen av andres?

Henrik Mathisen har fordypet seg i hva det vil si å leve et sant liv. Dette brakte ham til tibetansk buddhisme og livet som munk i noen år før han også kledde av seg munkedrakten. I videoen under snakker jeg med Henrik om hvorfor sannhet er så avgjørende og hvor det ofte går feil…

Henrik bidrar også med flere videoer i nettkurset for coach-utdannelsen. Vi har ny oppstart i Oslo 12.-13. januar 2019. Ta gjerne kontakt med Randi Heidetlf. 98451087 eller e-post oslo@coachingbyheart.no for å få vite mer. For resten av landet blir det ny oppstart i begynnelsen av september 2019.

Hjertelig hilsen
Bjørn Årstad Seyffarth

 

Facebook Comments
Please follow and like us: