Coaching by Heart – et godt fellesskap!
av Bjørn Årstad Seyffarth

Våren 2014 ble jeg spurt om å lage en coach-utdanning for Leadership by Heart. Peter Svenning hadde blitt tipset om at det var en god ide og mente jeg var mannen til å gjøre det. Jeg hadde både tid og bakgrunnen som krevdes.

Allerede da bodde jeg på Bali, og Peter kom innom en gang i året med sine kurs. Med utgangspunkt i min utdanning i filosofisk praksis, LØFT, positiv psykologi og kognitiv terapi fant jeg gode strukturer til å skape et rammeverk for både den Østlige- og Vestlige visdommen vi ønsket å formidle. Jeg skrev manualen for utdannelsen Kunsten å coache og laget grunnstrukturen for utdanningen. Peter Svenning bidro med viktig verktøy som transformasjon, manifestering og salgstrening samt solgte utdanningen gjennom sitt selskap Leadership by Heart. Kristin Wang var også sammen med oss på Bali da vi hadde disse samtalene og også i oppstarten av utdanningen. Hun brakte oss stadig tilbake til hjertet når vi gutta ble for tekniske. Sammen skapte vi en ettårig coach-utdanning med dybde og følelse.

Det ble en suksess allerede det første året med 35 påmeldte! Denne utdanningen gikk i fire år og har utdannet flere hundre hjerte-coacher og forandret utallige liv! Vennskapene og miljøet som oppstod har blitt et vakkert fellesskap!

I august 2017 bestemte Peter Svenning seg for å fortsette uten meg og å legge ned den ettårige utdanningen. Det ansporet meg til å starte Coaching by Heart i samarbeid med tidligere mentor-coacher og studenter fra Leadership by Heart. Sammen ønsker vi å gi hele Norge en coach-utdanning og et selvutviklingsprogram som går enda lenger i å skape faglig- og personlig vekst i et godt fellesskap! Vi vil støtte alle som kommer til oss til å bli enda tryggere, sannere og mer kompetente versjoner av seg selv!

Bjørn Årstad Seyffarth