BJØRN ÅRSTAD SEYFFARTH

Bjørn er en erfaren coach, veileder og mentor med bakgrunn innen filosofisk praksis, positiv psykologi og kognitiv terapi samt indiske- og vestlige visdomstradisjoner. Han har hovedfag i Religionshistorie fra Universitet i Oslo.

Fra 2014 til 2017 var Bjørn med på å bygge opp Leadership by Heart Coaching og skrev boken ”Kunsten å coache” som var pensum i coach-utdannelsen.

Siden 2017 har fokuset vært FINDING SELF-LOVE – kurs og retreater for å styrke selvfølelsen – blant annet en ukes lang retreat på Bali som holdes hver påske.

Bjørn er grunnleggeren av COACHING BY HEART – en 10 måneder coach-utdannelse i Norge.
Bjørn har skrevet flere bøker:

 • 5 WAYS TO SELF-LOVE – that bring out the best in you
 • BEHOVSHJULET – å leve livet fullt ut
 • KUNSTEN Å COACHE (ny utgave under bearbeidelse)

Siden 2012 har Bjørn bodd det meste av året på Bali hvor han skriver og spiller musikk.

E-post: kontakt@coachingbyheart.no

CHRISTL RIPLE

er født og oppvokst på Laksevåg i Bergen, men har bodd mesteparten av sitt voksne liv i Austevoll, en øykommune mellom Stord og Bergen.

Christl er utdannet aktivitør og studerte sosiologi som voksen. Som hun sier det selv:

Jeg har vært så privilegert å kunne være hjemme med fire barn, og jobbe som avlastningshjem og kontaktperson for barnehjemsbarn mens de har gått på videregående skole i Austevoll.

Christl har gjort mye frivillighetsarbeid i Røde Kors, og har i den forbindelse vært visitor i fengsel (besøksvenn). Hun har også jobbet frivillig i Friomsorgen i Bergen. I 2015 ble Christl sertifisert Leadership by Heart Coach, og jobbet siden i LBH-teamet til Peter Svenning frem til våren 2018. 2016 tok hun også Motivasjonsanalyse med Mark Anthony som har gitt henne redskaper for å kartlegge motivasjon og trivsel i jobb og hverdag.

Christl har et stort hjerte spesielt for dem som av forskjellige årsaker ikke passer inn i A4 planen. Hun er en av grunnleggerne av Coaching by Heart. Christl starter opp i BERGEN.

E-post: bergen@coachingbyheart.no
Telefon: 453 714 79

SISSEL LEINUM LANGØRGEN

omtales som en liten dame med et stort hjerte. Hun har i hele sin yrkesaktive karriere jobbet innenfor helse, og har siden 2009 drevet klinikken Friskt Fokus. Hun er bl.a. utdannet refleksolog, EFT-terapeut og coach, og elsker å jobbe med mennesker. Coachutdannelsen tok hun hos Leadership by Heart, og har i ettertid jobbet som mentor for senere kull.

Sissel er en mester i å se det store bildet og til å lytte bak ordene. På en kjærlig måte veileder hun folk til å ta selvstendige valg og til å finne sin egen storhet, men går heller ikke av veien for å sparke folk bak dersom det er nødvendig. Nå gleder hun seg til å starte coach-utdannelse i Trondheim sammen med sitt team. Endelig får Trønderne også dette tilbudet, og muligheten til å oppleve stor egenutvikling på veien til å løfte både seg selv og andre! Sissel starter opp i TRONDHEIM.

E-post: trondheim@coachingbyheart.no
Telefon: 90603888
Hjemmeside: http://www.friskt-fokus.no/

RANDI HEIDE

har lang fartstid i kulturlivet. Dette inkluderer 17 år i Hjemmet som reportasjesjef og redaktør for helse- og selvutvikling. I tillegg utviklet Randi Heide bladet Shape up. Senere jobbet  hun som manager for en artist og på denne tiden var hun medskaper av en programserie for TV2. Hun bidro også som researcher for et TV produksjonsselskap.

De siste 17 årene har Randi vært ansatt i Cappelen, (senere Cappelen Damm) som redaktør for barnebøker og produkt/markedssjef for skjønnlitteraturen.

Randi som er oppvokst i Oslo ble nylig pensjonist. Hun har to voksne barn og 4 barnebarn i alderen 6 – 14 år. Hun tilbringer deler av året på sitt feriested på Hvaler med vedlikehold av have og gammelt hus. I tillegg er hun en ivrig fjell- og skogvandrer i inn- og utland og flittig bruker av byens kulturtilbud.

Randi slet med utmattelse etter å ha møtt veggen et par ganger. Takket være coach-utdannelsen har hun fått kraften sin tilbake. Nå brenner hun for at flere får den samme muligheten hun fikk.

Randi ble sertifisert coach i 2016 og jobber nå som coach og holder Delingsirkler.  Hun bidrar som rådgiver i forhold til markedsføring og hjelper til med organisering av lokale arrangementer.

E-post: oslo@coachingbyheart.no
Telefonnummer: 98 45 10 87

FIONA SCHAUB

2016 ble Fiona sertifisert LBH-coach med Bjørn Årstad Seyffarth som mentor og veileder. Siden har hun jobbet med coaching i Stavangerområdet.

I 2018 var Fiona med på å starte Coaching by Heart (CBH) og er nå mentor i CBH med ansvar for avdelingen i Stavanger der hun også bor.

Opprinnelig er Fiona fra Sveits, men har bodd i Norge siden 1993. Hun er utdannet musiker med hovedfag/master i fiolin, og har også studert pedagogikk og samspill.

Fiona har lang erfaring som kulturskolelærer og har undervist elever i alle aldre, både individuelt og i grupper. Hun er også aktiv som utøvende musiker. Fiona jobber ellers som musikk-coach der hun tilbyr individuell tilpasset musikk som står i samsvar med klientens tema og målsetning for coach-samtalen.

Fiona er også utdannet massør og bruker massasjen som supplement til coachingen, men gir også ren massasjebehandling.

Etter å ha deltatt tre år på rad på retreaten Finding Self-Love på Bali arrangerte og organiserte Fiona sommeren 2019 en firedagers versjon i Stavanger hvor hun fikk grunnleggerne Bjørn Årstad Seyffarth og Michael Hallock til å komme.

Fiona er opptatt av møtet mellom mennesker – både gjennom samtalen og musikken. Fiona er fullt tilstede for sine klienter og jobber utfra et helhetlig ståsted uansett metode.

CBH-avdeling STAVANGER

Hjemmeside: https://www.musiccoach.no/
E-post: stavanger@coachingbyheart.no
Telefon: 411 028 28

HALLFRIDUR BJARNADOTTIR

er opprinnelig islending som har gjort nordmann av seg. Etter flere år med selvutvikling, meditasjon og søken er hun nå klar til å være mentor for COACHING BY HEART. Hallfridur er en dame med stor livskunnskap, mor til tre og mormor til fem. Hun kom til Norge for over 30 år siden for å studere ergoterapi.

I 1995 begynte hun som lærer på Gand Videregående Skole i Sandnes hvor hun virker som lektor den dag i dag. Siden den gang har hun vært utlånt til ergoterapiutdannelsen til Diakonhjemmets Høgskole (nå VID) i to år og virket som avdelingsleder ved Gand Videregående Skole 2007-2014.

Årene har vært fylt med studier, verv og utforskning av helhetlig helse. Blant annet var hun MOT-informatør 2004-2005 og medlem av faggruppen MINDFULNESS FOR BARN OG UNGE (NFON) 2012-2014. I masteroppgaven ved Europeisk Dimensjon i Helsefremmende Arbeid brukte hun OPPMERKSOMT NÆRVÆR (mindfulness) som stressmestring og helsefremmende tiltak for lærere. I tillegg lærte hun opp sju klasser med 16-åringer i oppmerksomt nærvær.

I 2017 ble hun sertifisert coach i Leadership by Heart og 2018 fullførte hun videre-utdanningen Master delen ved samme utdanningsprogram. Hun har gjennomført to FINDINGS SELF-LOVE kurs hos Bjørn på Bali. Sammen med Fiona og Ove Sigurd starter Hallfridur opp i STAVANGER.

E-post: hallfridur@coachingbyheart.no

KARI FLATEN

er utdannet coach ved LBH-Akademiet. Hun har høyskolestudier i veiledning og div. kurs innen Radikal Psykiatri, Psykodrama, Gestaltterapi og Reframing.

Av yrkeserfaring har hun blant annet :
SMSO – Agder: Miljøterapeut og daglig leder
KRIS Samtalesenter, Kristiansand: Mentor for veilederne
ATROP – Kristiansand: Miljøterapeut

I tillegg til en rekke fagkurs har Kari gjennomført flere kurs om vold, overgrep og traumer i regi av RVTS – sør. Kari er sertifisert Nada akupunktør og har erfaring med vold, overgrep og avhengighet. Kari starter opp i KRISTIANSAND.

E-post: kristiansand@coachingbyheart.no
Telefon: 45 03 94 78
Hjemmeside: kariflaten.no

INGER JOHANNE EIDEM

utstråler energi, styrke og trygghet. Den stille og sjenerte jenta er nå en tydelig kvinne som står stødig i eget liv og blomstrer som aldri før. Livserfaringer og oppdagelsen av eget potensiale har hatt stor betydning.

Inger har bakgrunn som barnehagelærer med lederansvar, samt som yrkesfaglærer i videregående skole, Barne- og ungdomsarbeiderfag. Hun har også erfaring som hovedverneombud for over 100 ansatte.

Som coach i EIDEM MESTRING OG VEILEDNING tar Inger imot både enkeltpersoner og grupper, og hun brenner for å løfte ungdommer og unge voksne. Sammen med kollega May Birkelid Hoverud driver hun et LIVSMESTRINGSPROGRAM for elever i videregående skole.

Inger er MENTOR for studenter i COACHING BY HEART fra høsten 2018, og sammen med May, Gunn Randi og Randi starter Inger opp i OSLO.

E-post: inger@coachingbyheart.no
Telefon: 95 91 49 79

GUNN RANDI FJÆSTAD

Jeg kjenner på gleden av å strekke meg!

Ved å rette oppmerksomheten mot utfordringer og muligheter finner du svaret som kan hjelpe deg på veien videre. Lær deg å lytte til dine talenter, drømmer og ambisjoner! Livsgleden din påvirkes av i hvor stor grad du våger å møte deg selv og andre.

Strekk deg slik du selv ønsker, jeg kan være din guide på veien. Jeg er sertifisert coach fra Leadership by Heart Academy. Jeg er også utdannet barne- og ungdomsarbeider og har utdanning i personalutvikling og ledelse, samt omstilling og forhandlinger.

Jeg har lang erfaring med samspillet mellom mennesker og organisasjonsutvikling, fra det politiske liv, i arbeidslivet og i frivillige organisasjoner.

Coachutdanningen har gitt meg gode personlig innsikter. Det beste av alt er at jeg nå har verktøy som jeg kan bruke i mitt arbeid som coach for andre. Det er med stor glede , respekt og ydmykhet jeg inviterer til samtalen som forandrer.

Livet har lært meg at gjennom ulike livsfaser er vi stadig i endring og i læringssituasjoner. Vi møter nye krav og forventninger til oss selv og andre, både i arbeid, hjem og fritid.

Som mentor i Coaching by Heart kan jeg være din guide på veien. Gunn Randi starter opp sammen med May, Inger og Randi i OSLO.

E-post: gunn@coachingbyheart.no

MAY SOLFRID HOVERUD

er en erfaren coach med en mangesidig bakgrunn: Hun har tidligere jobbet med kulturformidling, ungdom, salg, markedsføring og regnskap. Likevel, dette var en bakgrunn basert på fornuft og ikke fra hjertet.

Hennes interesse for selvutvikling startet på 90-tallet hvor hun fant Neale Donald Walsch og Jose Silva i sin søken etter å finne indre ro, glede og balanse. Et liv med en stor ryggsekk med traumer gjorde at hun ble syk og deprimert .

Jeg var flink til å være tilstede og føle lykke i enkelte øyeblikk, men lykken ble borte like fort som den oppstod. Jeg var flink til å holde fasaden, men skammet meg over at jeg ikke klarte å føle glede – glede over alt jeg hadde i livet mitt. Jeg hadde en nysgjerrighet for mennesker samt et iboende ønske om å hjelpe andre fra tidlig barndom, men på feil grunnlag. Man må hjelpe seg selv først. Det var i det hele tatt mye skam i min ryggsekk og livet var preget av dramatiske hendelser og en emosjonell berg- og dalbane.

May gikk mange forskjellige kurs over flere år innenfor mental trening, psykologi og selvutvikling, men opplevde å falle tilbake i gamle mønstre – det var fremdeles ting som holdt henne tilbake. Så begynte hun den ettårige coach-utdannelsen til Leadership by Heart. Der fikk hun verktøy som ga varige resultater. Med egne ord forteller May,

Lite ante jeg at den coach-utdannelsen skulle være en livsendrende reise fra hodet til hjertet. Den ga meg verktøy som brakte meg i dyp kontakt med meg selv og frigjorde meg fra gamle overbevisninger og mønstre. Jeg fant min livsoppgave og livet mitt tok en helt ny retning – Nå kan jeg virkelig hjelpe andre i å løfte seg selv! Jeg bidrar til noe større og gjør en forskjell i andre menneskers liv.

May driver nå et LIVSMESTRINGSPROGRAM for elever i den videregående skole sammen med sin kollega Inger Johanne Eidem.
May skal jobbe som mentor i OSLO.

E-post: may@coachingbyheart.no
Telefon: 45 43 91 32
Hjemmeside: www.maysolfrid.no

Stein

Stein

Stein er en livsglad optimist på 54 år, nysgjerrig på livet med lidenskap for livslang læring og personlig utvikling.

 • Teknisk kompetanse innen IT og oversettelse, kommunikasjon og samarbeid over internett.
 • Etter 25 år i IT-bransjen blant annet som kursleder, oversetter, prosjektleder, prosess- og produktutvikler, har Stein valgt å satse på studier i ledelse, pedagogikk, helse, idrett og mentaltrening.
 • Studerer for tiden kroppsøving og idrett ved Norges Idrettshøyskole.
 • Utdannet Massør ved Axelsons Body Work School massasjeskole i 2018.
 • Stein er sertifisert Coach ved Leadership By Heart Academy i 2017 i regi av Peter Svenning og Bjørn Årstad Seyffarth med sistnevnte som mentor

Interesser:

 • Coaching, teambuilding, teaterimprovisasjon
 • Samspill, lek, kreativitet og mindfulness i skolen
 • Faglige samtalegrupper og delingssirkler
 • Livsmestring, mental trening og psykisk helse
 • Idrettsmassasje, forebyggende trening og rehabilitering
 • Yoga, pilates og meditasjon, svømme under vann
 • Ski, kajakk, dans (salsa og swing)
 • Livsmotto: Vend blikket mot livets lyse sider!

Med sin allsidige erfaring og livsglede inspirerer og bidrar Stein på flere områder i vårt team blant annet som teknisk ansvarlig.

LinkedIn | Facebook: Stein Ragnar Hagen-Breda
E-post: stein.hagen@coachingbyheart.no
Telefon: 480 63 256