FIONA SCHAUB

FIONA SCHAUB

Mentor

I 2016 ble Fiona sertifisert LBH-coach med Bjørn Årstad Seyffarth som mentor og veileder. Siden har hun jobbet med coaching i Stavangerområdet.

I 2018 var Fiona med på å starte Coaching by Heart (CBH) og er nå mentor i CBH med ansvar for avdelingen i Stavanger der hun også bor.

Opprinnelig er Fiona fra Sveits, men har bodd i Norge siden 1993. Hun er utdannet musiker med hovedfag/master i fiolin, og har også studert pedagogikk og samspill.

Fiona har lang erfaring som kulturskolelærer og har undervist elever i alle aldre, både individuelt og i grupper. Hun er også aktiv som utøvende musiker. Fiona jobber ellers som musikk-coach der hun tilbyr individuell tilpasset musikk som står i samsvar med klientens tema og målsetning for coach-samtalen.

Fiona er også utdannet massør og bruker massasjen som supplement til coachingen, men gir også ren massasjebehandling.

Etter å ha deltatt tre år på rad på retreaten Finding Self-Love på Bali arrangerte og organiserte Fiona sommeren 2019 en firedagers versjon i Stavanger hvor hun fikk grunnleggerne Bjørn Årstad Seyffarth og Michael Hallock til å komme.

Fiona er opptatt av møtet mellom mennesker – både gjennom samtalen og musikken. Fiona er fullt tilstede for sine klienter og jobber utfra et helhetlig ståsted uansett metode.

FIONA SCHAUB Information