HILDE NAEIMI NILSEN

HILDE NAEIMI NILSEN

Coach

Hva trenger du mest for å bli din beste venn?

Jeg heter Hilde Naeimi Nilsen, er sertifisert coach og kan være din livsveileder om du ønsker svar. Min historie og bakgrunn  har gjort meg til den jeg er. Jeg ønsker å dele litt med deg her:

«Da  jeg oppdaget filosofien og det å være menneske,  ga livet mening».

«Du er ikke tankene dine og du er heller ikke følelsene dine, men du kommer i dem i forskjellige situasjoner».

Jeg har vokst opp i en familie på fem og var mellomste i flokken, tidlig våken. Jeg er kreativ og elsker å skape. Som liten følte jeg meg alltid litt annerledes. Var nok den som ville hjelpe litt. I 2016 gikk livet i revy på ett hundredels sekund. Da fikk livet en ny mening og dette var starten på en ny reise!

Personlig har jeg måtte jobbe meg tilbake til det å bli et helt menneske. Det å bytte fokus fra «væren» til å bli eller være i nuet, det er krevende. Jeg har måttet skifte fokus fra andre til meg - lære meg å si nei til å yte mer enn jeg hadde energi til. Jeg var bare slik at hvis ingen andre sa ja, så måtte jo jeg gjøre det. I dag kan jeg si ja til det jeg selv ønsker og bistå andre som coach. Reisen  brakte meg videre i livet!

Jeg har lang erfaring med mennesker, og er god på inkludering og samhold. Er opptatt av hva som skal til for at du har det bra! Jeg har også jobbet med mennesker som har sittet fast i gamle mønstre, ungdom og voksne, og er spesielt god på å se og lytte til mennesket som er der. «If you can dream it you can do it».

Den beste boken jeg har lest er «Du er der nesten, hvordan få til resten» av Marshall Goldsmith. Jeg er spesielt opptatt av kosthold og helse. Som sertifisert coach i Leadership by Heart  i 2017 og Coaching by Heart i 2020,  kan jeg nå være din livsveileder og coach.

Kontakt meg, da kan du bli bedre kjent med hvordan jeg jobber og jeg kan bli bedre kjent med ditt behov og hva du trenger for å bli din beste venn.

HILDE NAEIMI NILSEN Information