Ingrid Thune

Ingrid Thune

Coach

EN GUIDE TIL SELVMESTRING – «YOUR INNER PILOT»

Jeg jobber daglig som pilot og har fløyet kommersielt siden 1996. Jeg har hatt min del av store utfordringer så langt i livet og har brukt enorme mengder tid på å "dykke dypt" inn i kjernen av meg selv, for å gjøre det "indre arbeidet"; - som inkluderer å møte og omfavne mine "skyggesider", men også å anerkjenne mine "gaver", talenter, ferdigheter og potensial. Essensen av arbeidet mitt er å legge til rette for egen vekst og selvmestring ved å hjelpe deg med å identifisere de viktigste utfordringene og tilbakeslagene i livet ditt, slik at du med selvtillit kan overvinne dem.

Jeg tjener deg på din "indre fjellklatring" ved å hjelpe deg med oppdagelsen og forbindelsen til «din indre pilot» - coachen i din sjel.

Jeg hjelper deg med å se deg selv og dine behov tydelig, slik at du er bedre rustet til å ivareta din verdi som menneske. Jeg hjelper deg med å identifisere "blokkeringene" dine; - de delene av deg som holder deg tilbake fra å være ditt sanne jeg og leve et autentisk liv. Med medfølelse, direkthet og fokus hjelper jeg deg å belyse, utforske og transformere disse delene av deg på en trygg måte, slik at du kan vokse og gjøre fremskritt i ditt eget tempo. Men jeg vil "pushe" deg akkurat nok til at du ikke stagnerer.

Ta kontakt på den måten som passer best for deg.

Ingrid Thune Information