MAY SOLFRID HOVERUD

MAY SOLFRID HOVERUD

Mentor

er en erfaren coach med en mangesidig bakgrunn: Hun har tidligere jobbet med kulturformidling, ungdom, salg, markedsføring og regnskap. Likevel, dette var en bakgrunn basert på fornuft og ikke fra hjertet.

Hennes interesse for selvutvikling startet på 90-tallet hvor hun fant Neale Donald Walsch og Jose Silva i sin søken etter å finne indre ro, glede og balanse. Et liv med en stor ryggsekk med traumer gjorde at hun ble syk og deprimert .

Jeg var flink til å være tilstede og føle lykke i enkelte øyeblikk, men lykken ble borte like fort som den oppstod. Jeg var flink til å holde fasaden, men skammet meg over at jeg ikke klarte å føle glede – glede over alt jeg hadde i livet mitt. Jeg hadde en nysgjerrighet for mennesker samt et iboende ønske om å hjelpe andre fra tidlig barndom, men på feil grunnlag. Man må hjelpe seg selv først. Det var i det hele tatt mye skam i min ryggsekk og livet var preget av dramatiske hendelser og en emosjonell berg- og dalbane.

May gikk mange forskjellige kurs over flere år innenfor mental trening, psykologi og selvutvikling, men opplevde å falle tilbake i gamle mønstre – det var fremdeles ting som holdt henne tilbake. Så begynte hun den ettårige coach-utdannelsen til Leadership by Heart. Der fikk hun verktøy som ga varige resultater. Med egne ord forteller May,

Lite ante jeg at den coach-utdannelsen skulle være en livsendrende reise fra hodet til hjertet. Den ga meg verktøy som brakte meg i dyp kontakt med meg selv og frigjorde meg fra gamle overbevisninger og mønstre. Jeg fant min livsoppgave og livet mitt tok en helt ny retning – Nå kan jeg virkelig hjelpe andre i å løfte seg selv! Jeg bidrar til noe større og gjør en forskjell i andre menneskers liv. May ble utdannet coach fra Coaching by Heart i august 2019.

May driver nå et LIVSMESTRINGSPROGRAM for elever i den videregående skole sammen med sin kollega Inger Johanne Eidem.

MAY SOLFRID HOVERUD Information