RANDI HEIDE

RANDI HEIDE

Mentor

har lang fartstid i kulturlivet. Dette inkluderer 17 år i Hjemmet som reportasjesjef og redaktør for helse- og selvutvikling. I tillegg utviklet Randi Heide bladet Shape up. Senere jobbet  hun som manager for en artist og på denne tiden var hun medskaper av en programserie for TV2. Hun bidro også som researcher for et TV produksjonsselskap.

De siste 17 årene har Randi vært ansatt i Cappelen, (senere Cappelen Damm) som redaktør for barnebøker og produkt/markedssjef for skjønnlitteraturen.

Randi som er oppvokst i Oslo ble nylig pensjonist. Hun har to voksne barn og 4 barnebarn i alderen 6 – 14 år. Hun tilbringer deler av året på sitt feriested på Hvaler med vedlikehold av have og gammelt hus. I tillegg er hun en ivrig fjell- og skogvandrer i inn- og utland og flittig bruker av byens kulturtilbud.

Randi slet med utmattelse etter å ha møtt veggen et par ganger. Takket være coach-utdannelsen har hun fått kraften sin tilbake. Nå brenner hun for at flere får den samme muligheten hun fikk.

Randi ble sertifisert coach i 2016 og jobber nå som coach og holder Delingsirkler.  Hun bidrar som rådgiver i forhold til markedsføring og hjelper til med organisering av lokale arrangementer.

RANDI HEIDE Information